Kosár tartalma

Güde
Hírlevél
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
SSL Certificate
SSL Certificate


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Güde árgarancia

Güde árgarancia akció!

Árgarancia, amennyiben nálunk olcsóbb árat talál, tőlünk egyedi ajánlatot kap


Tegye próbára Webáruházunk árait!

A www.gudeplaza.hu elkötelezett a piac és a fogyasztók legteljesebb megismerésére, s ezen keresztül a legkedvezőbb ajánlatok kialakítása iránt.
2012 februártól kialakítottuk árgarancia rendszerünket, amiben áraink bármilyen összehasonlítást kiállnak a piacon! A hivatalos, országosan meghirdetett és nyomdai kiadványokban is megjelentetett Güde akciós árakra vonatkozóan!
 
Ha más webáruházban, olcsóbban találja* ugyanazt a terméket,
mint a mi áruházunkban,  és az a termék szerepel az aktuális, országos gép-illetve kerti gép akcióban, akkor azt nálunk további kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Akciós árainkat a versenytársak aktuális akciós áraihoz viszonyítjuk, állandó árainkat a versenytársak aktuális állandó áraihoz viszonyítjuk!

Amennyiben bejelentése helyes, akkor teszünk önnek egy jobb ajánlatot és pár napon belül ön egy új Güde termék boldog tulajdonosa lesz, melyhez a legjobb feltételekkel jutott hozzá!

Szeretettel várjuk a webáruházunkban, üzletünkben.


* Az adott webáruháznak részt kell vennie az aktuális, országos Güde gép-és kerti gép akcióban, a kereskedőnek hivatalos magyar Güde kereskedőnek kell lennie, a terméknek magyar jótállási jeggyel kell rendelkeznie.

Továbbá a meghirdetett gép nem lehet használtgép, kifutó, vagy végkiárusított termék. Ezekre, a termékekre nem vonatkozik az árgarancia akciónk!
Elírt, tévesen megjelenített ajánlatokra sem vonatkozik akciónk.

Minden igényt, bejelentést saját magunk is ellenőrzünk, ezért kérjük, számunkra is hozzáférhető módon jelezze a konkurencia ajánlatának elérhetőségét.

Minden jog fenntartva. © 2012 Hírös Webáruház Kft.